Концепция

Защо е толкова ралично? 

Magiline са  модулни  басейни от ново поколениеС тях  получаваш свободата сам да определиш размера и формата на своя басейн. Басейнът може да бъде с дълбочина 1,2 м или 1,5 м.  MAGIpool е революционна концепция, която позволява бързо и качествено изграждане на монолитен басейн, на принципите на сглобяване на модулни елементи. Предлага се  в три базови модела: MAGIFirst- бюджетен вариант, MAGIClassic- класически модел с множество варианти на размери и MAGIDesign- за почитателите на по нестандартните форми и дизайн.

Какъв е принципът на изграждане ? 

Всички модули са кратни на 33 см. Сглобяват се един към друг чрез клик- система. Всеки модул има крачета за прецизна нивелация. Сглобени един към друг тези модули оформят множество хоризонтални и вертикални кухини във вътрешността си. Именно там се поставя армировъчно желязо и в последствие се запълват с бетон. Дъното се армира с единична скара и посредством специален детайл се „връзва“ за стените. Тази единна конструкция от дъното и множеството вертикални и хоризонтални греди, отговаря на френските стандарти за стоманобетонови конструкции BAEL.  Самите модули и множеството  въздушни кухини между гредите способства стените на басейна да имат и много добри показатели за топлопроводимост. 

Какво е крайното покритие?

Вече избрали своя модел, размери и профил на дъното,  специално за Вашият басейн се изработва  „чувал“ от PVC фолио. Машинните шевове и монтажа посредством „вакуумиране“, предполагат наистина изключителната визия на крайното покритие на басейна. Тук може да избирате от голямо разнообразие на цветове и принтирани десени. Освен това имате три варианта на  фолио според експлоатационната натовареност- по високо ново на хлор във водата, вода с по-висока твърдост и т.н.

Патентована филтрираща система!

Magiline е предварително проектиран, високотехнологичен и изпробван от хиляди клиенти продукт. Уникалната, патентована филтрираща система,  гарантира кристално чиста и безопасна вода, икономия на електричество, вода и препарати за дезинфекция