Плуващи, ламелни покривала за басейни

Покривалата за басейни MAGIguard  и SECURItech са специално разработени  и интегрирани към технологията на басейните Magiline. Те са лесен и бърз начин да намалите значително загубите на топлина, да намалите разхода на химикали за дезинфекция на водата и да направите басейна си сигурно място, за деца и домашни любимци.

  • pool-cover
Модел покривала за басейни MAGIguard.

Модела Magiguard е от типа автоматични, ламелни (ролетни) покривала, които се монтират под вода.  Това позволява визията на басейна и околното пространство да останат непроменени. Покривалото се монтира в специална ниша, която отнема част от дължината на басейна. Това трябва да се вземе под внимание при определяне на желаните размери на басейна. Максималната възможна ширина на покривалото MAGIguard е 6 м, а максималната дължина е 17 м. Ламелите се предлагат в 8 цвята.

7 ползи от покривалото за басейни MAGIguard:
 Басейнът става сигурни място.
 Намалявате значително топлините загуби на водата в басейна.
 По-малък разход на препарати за дезинфекция.
Не нарушавате визията на басейна и околното пространство.
 Без усилие- напълно автоматизиран контрол и управление.
Умна, лесна и дискретна система за заключване.
В съответствие с едни от най-строгите норми за безопасност- френските NF P 90-308

 

  • покривала-басейни
Модел покривала за басейни SECURItech.

Модела плуващо, ламелно покривало SECURItech е бюджетния вариант да постигнете  сигурност за басейна си и да направите икономия на енергия и препарати за дезинфекция. Този тип покривало се монтира над водното ниво, на една от късите страни на басейна. Самия механизъм и ролетното покривало могат да бъдат декорирани в сандък/шкаф от екзотична дървесина. Максималната възможна ширина на покривалото SECURItech  е 7,5 м, а максималната дължина е 15 м.  Базов цвят на ламелите- бял  и богат избор на опционални цветове.


АКО ИМАТЕ ВЕЧЕ ИЗГРАДЕН БАСЕЙН, ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ ПОКРИВАЛО!